dimarts, 16 de desembre del 2008

El señor de los anillos

Aquesta pel·licula a mi m'agrada molt perque hi ha moltes guerres, i a mi m'agrada les pel·licules de violència, i jo crec que aquesta pel·licula esta molt bé. El millor de tota la pel·licula és l'arquer.

Un jugador de futbol que vol trunfar

Una vegada havia un nen que tenia 14 anys que jugava en un equip de futbol, i el nen volia anar a un equip molt bo no volia seguir en l'equip que estava, per que ell era un bon porter, i el ha decidit anar a un equip molt bo que és el Marianao Poblet però el seu club no li donaven la baixa per marxar-se a altre equip, però el meu germa gran anira a parlar amb el cordinador del club. I un dia un entrenador li adita al porter vols anar amb mi a un altre equip de porter i el nen li va dir si amb donan la baixa vaig amb tu, i el nen li va dir a l'entrenador no ho se si amb donaran la baixa anire amb tu al altre equip.

dilluns, 15 de desembre del 2008

poesia

Encara sense sentir, sense raó ni pensament, encara sense saber per que t'estimo o per que et penso .. però es que existeixes, i que ets el meu somni.


Si en el mar trobés dues perles tan belles com els teus ulls, les devolveria al mar ja que solament els teus ulls és el que jo vull.

dijous, 4 de desembre del 2008

Luis XVI


L'absolutisme

El florenti Maquiabel va ser escriptor i politic. La seva obra mes inportant va ser la del PRINCEP de l’any 1532. Maquiabel hi asegura per a un estat es valid qualsevol mitja util per a mantenir l’autoritat i que la deslleialtat del supdits justifica els pitjors actes que pugui dur a terme un governant.

L'absolutisme és un corrent polític característic de l'Europa d'època moderna, generalment associat a la monarquia, en el qual el cap d'estat té poder absolut, és a dir, sense límits. L'oració "Tot pel poble però sense el poble és un bon resum. El monarca absolut per excel·lència va ser Lluís XIV, anomenat el Rei Sol. Alguns pensadors sostenien que, com que el rei és escollit per Déu, el monarca ha de tenir en l'exercici de les seves funcions els mateixos límits que la divinitat, és a dir, cap.

Lluís XIV (5 de setembre de 1638 – 1 de setembre de 1715) va regnar com a Rei de França i Rei de Navarra, el tercer de la Casa de Borbó, des del 14 de maig de 1643 fins a la seva mort. També va obtenir el títol de Comte de Barcelona fins al 1652.

dilluns, 1 de desembre del 2008